Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 17.9 g
- Fat
- 5.3 g
- Saturated Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 133.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Insalata di riso venere
40min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Tortini mandorle e more
55min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Soufflé cioccolato e arancia
45 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Insalata di cavolo rosso e mele
1h 15min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Torta soffice alle albicocche
1 Std.
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min