Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina integrale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 450 g di latticello
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 521 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 24.9 g
- Fat
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4h
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Pane semplice
4h
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Corn bread (pane di mais)
1h 30min
Pita rustica
1 Std. 35 Min
Scones alla curcuma
30 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane ai semi di girasole
22sa
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Lavash (pane armeno)
1h 30min