Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina integrale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 450 g di latticello
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 521 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 24.9 g
- Fat
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Gomasio
15min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 min
Risolatte con mele e cannella (TM6)
50 min
Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)
15min
Zuppa di crauti e panini con salsa ai funghi
55 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Gomasio di porro verde
1h
Tisana zenzero, miele e citronella
15min
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5h