Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Dinkelkörner
- 50 g Haselnüsse, ganz
- 100 g Vollrohrzucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Topfen
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 200 g Dinkelmehl, glatt
Belag und Fertigstellung
- 50 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- 100 g Erdnussmus, crunchy
- 100 g Powidl
- 1 EL Ahornsirup
- 70 g Kochschokolade, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 407 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 15 mg
In Collections
Alternative recipes
Nuss-Striezel
2h 10 min
Osternest aus Germteig
2h
pikante Glückskleeblätter
2h
Kokosbusserl
25h
Walnuss-Sterne mit weißer Schokolade
2h
Eisenbahner von Dr. Oetker
1 godz. 30 min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Kaffeekrapferl
2h
Eierlikörkekse von Dr. Oetker
1h 20min
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2h
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Marmormuffins aus dem Varoma
50min