Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 100 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 40 g di burro a tocchetti
- 5 g di miele
Gelato alla lavanda
- 1 tuorlo
- 500 g di latte intero
- 120 g di zucchero
- 30 g di miele
- 40 - 50 fiori di lavanda secchi, interi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 911.5 kJ / 217.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 20.9 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 79.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10 godz. 30 min
Crostata ai cachi freschi
1 godz.
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3h 30min
Panini arcobaleno
5 Std.
Follia ai tre cioccolati
6 Std.
Tiramisù ai pistacchi
5 Std. 30 Min
Pesto di melanzane
10 Min
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40 min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
No ratings
Contorno di patate americane speziate
45 min
Macarons
1 godz. 30 min
Purè di patate (TM6)
1 godz.