Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pane
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro a pezzetti
- 10 g di sale
Monte Cristo sandwich
- 2 cucchiai di maionese
- 6 fette di Emmental (80 g circa)
- 12 fette di tacchino arrosto (3-4 mm circa) (150 g circa)
- 50 g di latte
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1633 kJ / 390.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 34.1 g
- Fat
- 23.6 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 454.2 g
- Sodium
- 1.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Focaccia
6 Std.
Focaccia millebolle
28h
Pinsa romana alla carbonara
4h
Mozzarella stick
30 min
Crema ai pomodori arrostiti
1hod. 30min
Burrito di carne
1hod. 30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1hod.
Medaglioni di broccoli e patate
1hod. 30min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 Std. 35 Min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1hod. 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min