Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (optional)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 45.2 g
- Saturated Fat
- 5.2 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 525.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Linguine allo scoglio
40 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1h 30min
Granita al Rum
10 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 godz.
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Bucatini con le canocchie
35 min