Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 3883 kJ / 927 kcal
- Protein
- 62 g
- Carbohydrates
- 97 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 57.5 g
- Sodium
- 1260 mg
In Collections
Alternative recipes
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Cottura del miglio
45 Min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Cottura dei ceci
11sa
Cottura dei fagioli
11sa
Cottura del farro perlato
35 Min