Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 2 - 3 c. à soupe de curry en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1482.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 67.9 g
- Fat
- 4.3 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 395.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain de seigle
4h 10min
Pain maison au maïs
2h 30min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 godz. 15 min
Minimadeleines à la réglisse
30 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain noir aux graines
2 godz. 45 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min