Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
or 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Carbohydrates
- 98.7 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 794.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Truffes à la noisette
1 Std. 10 Min
Pain au curry
1 Std. 15 Min
Pain de légumes
1 Std. 45 Min
Diamants cacao-tonka
35 Min
Stollen
3h 45min
Tortilla de pommes de terre (sans œuf)
No ratings
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Petits roulés au parmesan et au persil
1 Std. 10 Min
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1 Std.
Pain noir aux graines
2h 45min