![Spagnolette siciliane Spagnolette siciliane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/976f909bb011a88173afd652ba8bbcc7/Derivates/a6b0a92ced658bf065de2e8e9419dd7d600d6e9f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 45.5 g
- Fat
- 4.6 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 29.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Calzone fritto
5 Std.
Sushi Burrito
45 min
Cannelloni al ragù
1h 30 min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
La colomba perfetta
7sa
Bignè craquelin
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3j
Panini arcobaleno
5 Std.
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3j
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h