Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 200 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 8 Eier
- 170 g Zucker
- 350 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 100 g Sahne
- 750 g Zwetschgen, halbiert, entkernt
Haselnuss-Kruste und Fertigstellung
- 250 g Butter, in Stücken
- 250 g Zucker
- 75 g Mehl
- 350 g Haselnüsse, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2059 kJ / 492 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 33 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 64 mg
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Brownie-Kuchen
3h 40min
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2 godz.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 godz.
Haselnuss-Eis
8h
Carrot-Cheesecake
1h 30 min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1h 20 min
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1h 15min
Apfel-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30 min
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1h 30 min