Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 37.2 g
- Fat
- 39.7 g
- Saturated Fat
- 22.8 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 163.3 mg
Alternative recipes
Pan di spagna salato natalizio
1h
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Riso soffiato arcobaleno
1h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Pop corn di patate
1h 30min
Focaccia morbida
4h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min