Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Sellerie, in Stücken (3 cm)
- 1 - 2 TL frische Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 40 g Hartkäse, in Stücken
- 40 g Mandeln
- 100 g Brot, (2-3 Tage alt), in Stücken (1 cm)
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
- 2 TL Essig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 652 mg
In Collections
Alternative recipes
Reis mit Kürbisletscho
40 Min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 Min
Wintersalat
55 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1hod. 50min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Italienische Frittata
35 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 Min
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50 Min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min