Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 300 g di biscotti savoiardi a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 180 g di zucchero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di mascarpone
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in acqua
- 100 g di biscotti savoiardi
- 200 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 40.4 g
- Fat
- 43.5 g
- Saturated Fat
- 23.6 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 65.6 mg
Alternative recipes
Palline cocco e lampone
3h
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Dolcetti di cioccolato e cereali
3h 15min
Cheesecake al Prosecco
5 godz.
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5 godz.
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min