Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 300 g di biscotti savoiardi a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 180 g di zucchero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di mascarpone
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in acqua
- 100 g di biscotti savoiardi
- 200 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 40.4 g
- Fat
- 43.5 g
- Saturated Fat
- 23.6 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 65.6 mg
Alternative recipes
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1 godz.
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Torta pinguino
1h 30min
Plumcake patate e speck
2 Std.
Cheesecake al melone
5h 30min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1 godz.
Sciroppo miele e zafferano
1 godz.
Cream tart al cioccolato
8h