Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Zucchini (Ø 3-5 cm), Enden abgeschnitten, nicht längs halbiert
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Zitrone, halbiert, Saft von ½ Zitrone ausgepresst, restliche ½ Zitrone in Scheiben
- 800 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Knoblauchzehen
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2030 kJ / 485 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 469 mg
In Collections
Alternative recipes
Coleslaw
10p
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Gemüsetarte mit Halloumi
1 Std. 10 Min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30p
Ratatouille-Galette
1óra 30p
Vegetarische Pizza
1hod. 45min
Trends
2h 10 min
Lieblinge
2h
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45p
Reibekuchen
35p
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45p