Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Zucchini, ggf. längs halbiert
- ¾ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Mozzarella, gerieben
- 1 Ei
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 1108 mg
In Collections
Alternative recipes
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30 min
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Zucchini-Garnelen-Puffer mit Joghurt
30 min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 min