Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Zucchini ( Ø 3-5 cm), Enden abgeschnitten, nicht längs halbiert
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Sellerie, in Stücken (4 cm)
- 100 g Möhre, in Stücken (4 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 50 g Olivenöl
- 2 EL Speisestärke
- 4 EL Wasser
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 100 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 4 Stängel Basilikum, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2747 kJ / 657 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 47 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 6.9 g
- Sodium
- 1258 mg
In Collections
Alternative recipes
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1hod.
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Schweinsrollbraten italienischer Art (Porchetta) mit überbackenen Gemüse
2 Std. 45 Min
Weiße Schoko-Orangen-Sauce mit Pistazien
15 min
Gemüsetarte mit Halloumi
1 Std. 10 Min
Pizza auf Gemüsespiralen
45 min
Kartoffel-Eintopf im Thermomix Friend
35 min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 Min
Zucchininudeln mit Bolognese
50 Min
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30 min