Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1223 kJ / 292 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 26.8 g
- Fat
- 16.5 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 513.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Besciamella
15min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Pizza caprese
9 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45min
Spaghetti di zucchine alla carbonara
40min
Pane maritato
30min
Toast al burro matcha
No ratings
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
No ratings
Licurdia calabrese
1h
Frittelle di bietole
45min
Frittatina alle zucchine
30min