Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di acqua frizzante
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 250 g di agretti puliti, a pezzetti
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 186.7 kJ / 44.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 9.9 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 98.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pastiera napoletana
8 Std.
Pastiera salata
2 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Pizza chiena
5h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Rustici alla scarola
10h
Frittelle di carciofi
45 min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4 Std.
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min