Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 23.4 g
- Saturated Fat
- 4.1 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 806.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Rotolo di frittata
45 min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 godz.
Pizza caprese
9h
Polpette di ricotta al sugo
50min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 godz.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Insalata nizzarda
30 min
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Ratatouille galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Linguine allo sgombro
30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min