![Pinsa farcita Pinsa farcita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84657f435bcca8fe6312ac3539ca6f9d/Derivates/693fa0d43e0654ccbeed17b6018cfc5dccec6dde.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
or 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
- 150 g di coppa di maiale
- 100 g di mozzarella di bufala, scolata e a pezzi
- 50 g di rucola
- Nutrition
- per 1 pezzi
- Calories
- 6041 kJ / 1444 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Carbohydrates
- 194.5 g
- Fat
- 54.7 g
- Saturated Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 28.3 g
- Sodium
- 3671.8 mg
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