Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 2333.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1u. 55min
Spätzles aux girolles
50 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Manneles
1 Std. 30 Min
Bretzel
1h 10min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Petits sandwichs façon bretzel
2 Std. 30 Min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1h 50min
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35min
Bretzels allemands
2h 15min