Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 2333.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Bretzels allemands
2h 15 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Minipains façon bretzel
2 godz.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Spätzles aux girolles
50min
Fougasse lardons et romarin
3 godz. 15 min