![Pane di segale Pane di segale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dfd2d63b-08b1-4b58-9085-2b1cdd73ae11/Derivates/ad3e4e24-2009-4547-9675-5dee96707e31.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 260 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
or 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina di segale
Starter
- 50 g di pangrattato
- 100 g di acqua
Pane
- 1580 g di acqua (di cui 80 g fredda)
- 200 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 150 g di farina di segale + q.b.
- 15 g di sale
- 10 g di semi misti (cumino e finocchio)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di semi di finocchio
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Carbohydrates
- 424 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 37.8 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette integrale
5h
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane contadino
19 Std.
Pane semplice
4 godz.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Panini di segale
12klst
Pane in padella
18 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale
3 Std. 15 Min