Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
- 500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1008.1 kJ / 240.9 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 0.5 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 4.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Dado di carne
45min
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45min
Pisco sour
10 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 godz. 15 min
Paté di fegatini
30 Min