Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
or 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 23.3 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 godz. 40 min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30min
Cinghiale in umido
1h 45min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min