Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
or 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 23.3 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Marinatura per la selvaggina
20min
Coniglio al vino rosso
7 godz. 10 min
Seadas
1 godz. 5 min
Cinghiale in umido
1h 45min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min