Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di cipollotto, a pezzi (3 cm)
- 25 g di olio di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di succo d'arancia
- 25 g di succo di lime
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- Nutrition
- per 180 g
- Calories
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 9.8 g
- Fat
- 25.6 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes Suzette
35min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Chop suey ai gamberi
1h
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10 min
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1h
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Patatas bravas in tempura
1h 20 min
Salsa bois boudran
10 Min
Nems
1h
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15 min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 min