Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles azyme (optional)
- 100 g d'amandes décortiquées
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao
- 160 g de miel
- 60 g d'eau
- 45 g de sirop de glucose
- 45 g de sucre en poudre
- 50 g de blancs d'œufs
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 330 kJ / 79 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 7.7 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 min
Bouchées truffées noisette-café
50min
Crémeux aux noisettes
1 Std. 45 Min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20min
Pâtes au cacao
48 Std.
Nougats noirs
3h
Calissons d'Aix
24 Std.
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min