Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au citron vert
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert non traité
- 300 g de fromage frais, type Philadelphia
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en fines tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1370 kJ / 328 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 23.7 g
- Fat
- 21.6 g
In Collections
Alternative recipes
Choux vanillés
1h 20min
Sauce Béchamel express
20min
Mille-feuille à l'abricot
45min
Tarte aux fraises
4h
Gâteau à la fraise
3u. 35min
Profiteroles au caramel
13 Std.
Framboisier
1h
Fraisiers façon tiramisu
12sa 30 dk
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min