Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
-
500
g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bestreuen
or 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen - 2 geh. TL Salz
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum EInfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Zwiebelbrot mit Koriander
2 Std. 40 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Tomatenbrot
1hod. 35min
Bierbrot
2hod.
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10min
Apfel-Zwiebel-Brot
2h 20 min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Knoblauchbaguettes
2hod.
Olivenbrot
2hod.
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min