Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 2.8 g
Alternative recipes
Garnelenbällchen
30min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 godz. 20 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Saibling mit Artischocken
40min
Pissaladière
1h 20min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 godz. 45 min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min