Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Walnusshälften
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Pflanzenöl
- 5 EL Olivenöl
- 30 g Kapern, klein (Nonpareilles), abgetropft
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
8
Scheiben Baguette (2 cm)
or 8 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 1 Büffel-Mozzarella (300 g), in Scheiben (5 mm)
- 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2331 kJ / 557 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 43 g
In Collections
Alternative recipes
Forellenmousse
5 dk
Bruschetta mit Olivencreme
5 dk
Tomaten-Cocktail
30 dk
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 dk
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 dk
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 dk
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Thunfischpâté
4h 20min
Salsa Verde
10 dk
Vitello Tonnato
48h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 dk