Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de jus de carotte
- 4 oranges, pelées à vif
- 300 g de concombre, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile de noisette
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches d'aneth frais
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de fromage frais, type Philadelphia®
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 947 kJ / 227 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 20.3 g
- Fat
- 13.7 g
Alternative recipes
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Sorbet concombre-sirop d'érable
3 Std. 5 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Lassi à la pêche
15min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Smoothie tomate-myrtille (virgin bloody mary)
10min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h