Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g d'algues kombu, déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
- 550 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 200 g de farine de blé, type 45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 30 g de miel
- 10 g d'huile d'olive
- farine de blé, type 45, pour le saladier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 674 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 30.2 g
- Fat
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pain aux graines
5 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Brioche au potiron
3 Std. 45 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au levain
8 Std.
Pain de seigle
2h 40min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15 min
Pain complet au muesli
4h 5min