![Soufflés à la faisselle Soufflés à la faisselle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33F39050-EBDC-4ACC-8890-7EC73A3CEE3F/Derivates/786DAB75-6838-4386-9FC3-017C47ED8933.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de faisselle
Le jour même
- 5 g de beurre, pour les ramequins
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- le zeste d'une orange non traitée, sans le ziste
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1274 kJ / 303 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 11.8 g
Alternative recipes
Marsala chaud
No ratings
Focaccia sucrée à la pomme
1 Std. 45 Min
Soufflé au chocolat
40 min
Soufflé à l'ananas
35 min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40 min
Quiche oignon-artichaut
1 Std. 35 Min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25 min
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Flan express au roquefort
30 min
Brioche
8h
Soufflé au fromage express
50 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min