Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de faisselle
Le jour même
- 5 g de beurre, pour les ramequins
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- le zeste d'une orange non traitée, sans le ziste
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1274 kJ / 303 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 11.8 g
Alternative recipes
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Brioche
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Crème brûlée à l’abondance
3hod.
Croustade aux champignons
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FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4u.
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