Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pain d'épices, coupé en tranches
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 20 g d'eau
- 150 g de sucre roux
- 500 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1805 kJ / 429 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63.3 g
- Fat
- 16.5 g
Alternative recipes
Soupe de panais
35 Min
La sagamité
50min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Pain de Gênes
1h
Galette au citron
1h 35 min
Galette tout chocolat
1h 35 min
Gâteau magique aux épices
3h 15 min
Tartelette fine aux pommes et mendiants
45min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15 min
Milla de potiron
1h 10min
Tarte sucrée au potiron
1h