Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pain d'épices, coupé en tranches
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 20 g d'eau
- 150 g de sucre roux
- 500 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1805 kJ / 429 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63.3 g
- Fat
- 16.5 g
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
1hod.
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Crumble aux fruits rouges
1h 15min
Confiture de mirabelles au thé vert
1 Std. 45 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1hod. 30min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 min
Tartelette à la rhubarbe
2 Std. 45 Min
Tarte aux cassis meringuée
2hod. 30min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min