Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 TL Zucker
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Faschiertes (vom Rind)
- 1000 g Wasser
- 3 Eiklar
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
or 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 4 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Leberknödel
55 min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Gemüsefond/-suppe
50 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Faschierte Laibchen
35 min
Erdäpfelsalat
55 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rindsrouladen
1 godz. 30 min
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min