Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig, Blättchen abgezupft
- 1 Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Schalotten, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 60 g Weissweinessig
- 200 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Caponata Siciliana
30 min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2h
Thai Tom Yum
45 min
Café-de-Paris
30 min
Marokkanisches Lamm mit Zitronen-Couscous
4 godz.
Rinds-Laab
1hod. 5min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1h 10min
Caesar Salad mit Huhn
50 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.