Compatible versions
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de poivrons rouges marinés, en conserve, égouttés
- 270 g de tomates confites
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de farine de blé semi-complet, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 667 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 30.1 g
- Fat
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain ciabatta
3h 45 min
Pain aux noix
3 godz. 15 min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain au yaourt
1h 50min
Pain de campagne
4 godz.
Pain aux graines
5h
Petits pains suédois
16 Std.
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min