Compatible versions
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de poivrons rouges marinés, en conserve, égouttés
- 270 g de tomates confites
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de farine de blé semi-complet, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 667 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 30.1 g
- Fat
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Pain au lait
2h 20 min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Pain complet
5h
Bagel
1h 10min
Fougasse
2h
Pretzels
1u. 15min
Petits pains suédois
16h
Pain de mie moelleux
3óra 25p
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain ciabatta
3h 45min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min