Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 80 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2653.6 kJ / 634.2 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Carbohydrates
- 64.4 g
- Fat
- 35.1 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 671.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema di verdure invernale
50min
Crema di carote
40min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Insalata nizzarda
30min
Mousse al cioccolato (vegan)
1h 30min
Toast al burro matcha
No ratings
Tortini pesca e fragola
1h
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
No ratings
Melanzane alla messinese
30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min