Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 pommes lavés, séchés et égrappés (2½ in. de diamètre)
- 30 g de beurre non salé froid, en 1 cube (environ 1 in. x 1 in. x 1 in.)
-
255
g de sucre
or 255 g de cassonade - 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses (min. 30% de matières grasses)
- 1025 g d'eau
- 1 c. à thé de jus de citron
- vermicelles de couleur noir, orange, blanc
- 60 g de vinaigre
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1426.1 kJ / 340.8 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 57.3 g
- Fat
- 12.5 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 17.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème glacée au chocolat
12h
Steak avec risotto aux champignons
No ratings
Burger de poulet à l'indienne
4 Std.
Fraises et crème fouettée
No ratings
Sirop de gousse de vanille
30 min
Riz au lait (Arroz con leche)
3h
Galettes à la semoule sucrée
No ratings
Pizza hawaïenne à la croûte farcie au fromage (Ben) Métrique
2 godz. 10 min
Pizza pommes et brie
1 Std. 50 Min
Poulet sauce mole verde
1 godz. 5 min
Bolognaise au soja
40 min
Sauce à pizza
35min