Ofenburger

No ratings
Prep. 40 min
Total 2 h 45 min
6 Portionen

Ingredients

Buns
  • Milch
    210 g
  • Hefe (ca. 20 g)
    ½ Würfel
  • Honig
    2 TL
  • Ruchmehl
    250 g
  • Haferflocken fein
    80 g
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
Patties
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Raclettekäse in Tranchen, halbiert
    150 g
  • Petersilie glattblättrig (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Rindshackfleisch
    500 g
  • Haferflocken fein
    30 g
  • Senf grobkörnig
    1 EL
  • Paprikapulver edelsüss
    1 Prise
  • Salz
    ¾ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Bratspeck, in Tranchen quer halbiert
    6 Scheiben
  • Salatblätter (z. B. Lollo oder Kopfsalat)
    6

Nutrition per 1 Portion

Calories 767.9 kcal / 3213 kJ
Protein 37.8 g
Fat 43.6 g
Carbohydrates 61.6 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...