Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 20 g de miel
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 375 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Vinaigrette à l'orange
5 Min
Sauce au piment doux
10 Min
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 Min
Boulettes de bœuf au gingembre
45min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Couscous à la fleur d'oranger et aux fruits secs
25 Min
Mayonnaise aux herbes
15 Min
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 Min
Sauce napolitaine
1h
Sauce citronnée à la menthe
10 Min