Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de mie de pain
- 50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
- 2 gousses d'ail
- 2 piments rouges
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe de poisson
20 Min
Bourride
1 Std.
Tapenade
10 Min
Pissaladière
2h 10min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Pissaladière
3 Std.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Pissaladière classique
2h
Rouille
10 Min
Anchoïade
15 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Aïoli traditionnel
10 Min