Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
Condimento
- 400 g di mozzarella tagliata in pezzi (3-4 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere (optional)
Terminare la preparazione
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di origano secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2024 kJ / 488 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Carbohydrates
- 53.2 g
- Fat
- 24.2 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Hot dog
4 Std. 55 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccine fantasia
2h 5min
Wurstel vestiti
40 Min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1小时 20 分钟
Pizza di patate alle verdure
2h
Corona di pan di pizza
4 Std.
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia a sorpresa
2h