Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Carbohydrates
- 0.9 g
- Fat
- 26.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Trota alla piemontese
1 Std.
Spada alle erbe con olive
40min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Trota mimosa
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min