Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Carbohydrates
- 0.9 g
- Fat
- 26.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Trota alla piemontese
1h
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Trota estiva
50 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Trota mimosa
35min