Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Carbohydrates
- 67.3 g
- Fat
- 68.4 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Amaretti sardi
45 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Papassini sardi
8h 45min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Pardulas
8h 40min
Ravioli di ricotta
2h
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Favata sarda
1h
Panada sarda
2 Std. 55 Min