Appareils & accessoires
Tinga de pollo (shredded chicken)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
83.4 mg
Protides
38.8 g
Calories
1117.3 kJ /
266 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Mexico
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Tinga de Pollo
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 Min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Huevos Rancheros
45 Min
Tortilla Soup
25 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min