Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
TM6 TM5 TM31

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.8 ( 66 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 30 g olive oil
  • 250 g long grain rice
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp sweet paprika
  • 1000 g water
  • 180 g fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
  • 50 g carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 50 g frozen green peas
  • 2 sprigs fresh coriander leaves only, cut into pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
323.8 kcal / 1360.5 kJ
Protides
6 g
Lipides
8.3 g
Glucides
54.5 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
1.4 g
Sodium
446.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives