Appareils & accessoires
Beet Hummus
Prép. 10min
Total 20min
22 oz
Ingrédients
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 3 oz
Sodium
252.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
666.4 kJ /
159.3 kcal
Lipides
13.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
8.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Hummus
10min
Guacamole
5min
Guacamole (TM5 Metric)
5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Baba Ghanoush
1h 30min
Caponata
50min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Black Beans
30min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Carrot Hummus
15min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min