Butter Chicken
TM6 TM5 TM31

Butter Chicken

4.7 (1.6K évaluations )

Ingrédients

  • 500 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
  • 100 g tikka paste (see tip)
  • 40 g ghee
  • 150 g onions, quartered
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g fresh coriander, cut in pieces
  • 3 garlic cloves
  • 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • 100 g water
  • 70 g tomato purée
  • 500 g single cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2653.3 kJ / 634.2 kcal
Protides
33.2 g
Glucides
19.8 g
Lipides
47.9 g
Graisses saturées
22.1 g
Fibre
3.8 g
Sodium
807 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives